Буковинська міліція готується до Євро -2012

В Чернівецькій області проведено командно-штабні та тактико-спеціальні навчання з припинення групових порушень громадського порядку під час проведення футбольного турніру Євро-2012, повідомляє прес-служба ОДА.

Основною метою навчань є удосконалення знань та навичок відпрацювання загальних та індивідуальних тактичних дій особового складу УМВС України в Чернівецькій області з припинення групових порушень громадського порядку, ліквідації масових безпорядків під час проведення спортивних заходів, а також під час проведення в Україні фінальної частини футбольного турніру Євро-2012.

Навчання відбулися у кілька етапів. Спершу пройшла перевірка готовності зведеного загону УМВС України в Чернівецькій області, демонстрація техніки та озброєння органів внутрішніх справ. Відтак відбулися тактико-спеціальні навчання та показові виступи працівників спецпідрозділів щодо тактики дій в різноманітних ситуаціях, які можуть виникнути як під час Євро-2012, так і при проведенні різноманітних масових заходів. Окремим етапом показових дій було затримання озброєних злочинців.

Загалом у проведені навчань взяло участь понад 300 міліціонерів Буковини, які на високому рівні показали своє вміння оперативно реагувати у будь-якій ситуації.

peredplata