В одному із будівельних гіпермаркетів Чернівців загинув працівник

В одному із будівельних гіпермаркетів  Чернівців загинув працівникНещасний випадок зі смертельним наслідком стався сьогодні, восьмого травня, близько 10.30 ранку у будівельному гіпермаркеті «Епіцентр».

За повідомленням прес-служби територіального управління Держгірпромнагляду в Чернівецькій області у торговельному відділі «Вироби з дерева» загинув працівник.

За попередньою версією, інший працівник відділу, знімав зі стелажа товар. Місце , де він це робив, не було обгороджено. Внаслідок цього на його колегу впала палета . Від отриманих тілесних ушкоджень потерпілий помер.

У територіальному управлінні Держгірпромнагляду в Чернівецькій області створено комісію зі спеціального розслідування нещасного випадку зі смертельним наслідком, яка й має встановити причини та остаточні обставини його настання.

Для довідки: у минулому, 2011, році на Буковині на виробництві травмувалися 52 особи, десять із них загинули. Найбільше працівників травмувалися у соціально-культурній сфері, будівельній та лісових галузях.

peredplata