Чернівецьким підприємцям пропонують пільгові кредити

В Чернівецькій міській раді на розширеному засіданні Координаційної ради з питань розвитку підприємництва відбулася презентація першого недержавного інвестиційного фонду «Буковина».

Як повідомляє сектор інформації та зв\”язків з громадськістю Чернівецької міської ради, створення фонду ініціював Голова Федерації роботодавців України Дмитро Фірташ. Крім нього, про намір стати інвесторами фонду також заявили чотири чернівецькі бізнесмени – голова правління компанії «Трембіта» Стелла Станкевич, президент компанії «Техно Плюс» В’ячеслав Добровольський, генеральний директор «Чернівецького машзаводу» Віктор Сідляр та генеральний директор компанії «Родничок» Іван Семенюк.

Капітал фонду «Буковина» склав 3 млн. гривень. Підприємства, що існують та виводять на ринок інноваційні продукти та послуги, зможуть претендувати на отримання кредитів у розмірі 100-320 тисяч гривень за пільговою ставкою від 5 до 15% річних строком від 1 до 3 років. А автори нових бізнес-ідей зможуть отримати 50-80 тисяч гривень в якості стартового капіталу для відкриття власного бізнесу.

peredplata