Після реорганізації книгарень в Чернівцях почала працювати комісія з питань реорганізації

Після реорганізації книгарень в Чернівцях почала працювати комісія з питань реорганізаціїЗгідно з рішенням сесії обласної ради від 31 травня про реорганізацію обласних комунальних підприємств книжкової торгівлі, утворено комісію з припинення діяльності комунальних книгарень шляхом їх реорганізації і створення обласного комунального підприємства «Буковинська книга». Очолив комісію директор книжкового магазину «Каменяр» Едуард Добжанський.

Як йдеться в повідомленні прес-служби ОДА, фінансовому управлінню ОДА дано доручення передбачити в бюджеті 2012 року 50 тис. грн. для внесення у статутний фонд обласного комунального підприємства «Буковинська книга», а також 200 тис. грн. – як позику цьому підприємству для поповнення обігових коштів на поворотній основі.

Також голови райдержадміністрацій спільно з місцевими органами представницької влади впродовж двох тижнів мають вирішити питання щодо виділення приміщень під книгарні в райцентрах області, облаштування книжкових кіосків в адміністративних установах з метою розширення мережі книгорозповсюдження.

Нагадаємо, що наразі створена і депутатська комісія з питань реорганізації книгарень. Після власне рішення сесії обласної ради про реорганізацію книгарень.
І комісія розпочала роботу тоді, коли вже два місяці пройшло з опублікування проекту рішення на сайті, з півроку як такого задуму.

peredplata