Депутат Москаль потрапив в аварію

Депутат Москаль потрапив в аварію 19 липня 2012 року біля 18-00 год на 105 км автодороги Одеса – Мелітополь – Новоазовськ 55-річний мешканець Одеської області, керуючи вантажним автомобілем ОДАЗ-2714, не впевнився в безпеці маневру та почав рух з обочини, виконуючи поворот ліворуч, внаслідок чого було здійснено зіткнення с автомобілем АУДИ-Q7, який рухався у попутному напрямку під керуванням 30-річного мешканця Миколаївської області. В авітівці перебував і народний депутат Геннадій Москаль.

Як повідомляє СЗГ УМВС України в Миколаївській області, до медичного закладу було доставлено пасажира автомобіля АУДИ, депутата міськради м. Миколаєва 1963 р.н., якому встановлено попередній діагноз «перелам руки». Народний депутат України, який також був пасажиром легкового транспортного засобу, відмовився від надання медичної допомоги, зазначивши, що за консультацією він звернеться у м. Одеса, після чого залишив місце події на іншому транспорті.

Слідчим відділенням Миколаївського РВ УМВС України в Миколаївській області порушена кримінальна справа за ознаками ч. 1 ст. 286 КК України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження», санкція якої передбачає штраф від двохсот до п\’ятисот неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до двох років, або арешт на строк до шести місяців, або обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Проводяться першочергові слідчі дії, встановлюються обставини події.

Світлина з сайту УМВС в Миколаївській області.

peredplata