В Чернівецькій області на пожежі врятовано 2 людини

25 липня на спецлінію 101 надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку на вулиці 28 червня у Чернівцях. На місце події було направлено 2 відділення державної пожежної частини № 1 по охороні Шевченківського району обласного центру.

Рятувальники прибули за лічені хвилини. Загорання виникло на горищі будинку. Рятувальники, використовуючи апарати захисту органів дихання, увійшли в приміщення і вивели на свіже повітря домовласника, чоловіка 1947 року народження, та мешканку сусідньої квартири, жінку 1962 року народження. Переконавшись, що люди перебувають у безпеці, працівники МНС приступили до ліквідації пожежі. Протягом короткого проміжку часу пожежа була локалізована, а в подальшому повністю ліквідована. Вогнем знищено частково покриття будівлі та перегородки на горищі. Вогнеборці на пожежі врятували від знищення 1 будівлю.

Всього протягом доби на території Чернівецької області виникло 4 пожежі. Працівники МНС врятували від знищення 2 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata