До виборів Папієв почав обіцяти і обіцяти – тепер школу у Глинниці

Сьогодні, 1 серпня, голова Чернівецької обласної державної адміністрації Михайло Папієв під час виїзної наради на будівництві навчально-виховного комплексу в містечку Лужани на Кіцманщині за участю керівників району, будівельників, сільських голів та директорів освітньо-навчальних закладів заявив про намір розпочати будівництво школи у селі Глиниця.

«Переконаний, що мій обов’язок як керівника крайової виконавчої влади, зробити усе можливе, аби кожен маленький буковинець здобував освіту у таких сучасних красивих і зручних навчальних закладах, як тут, у Лужанах. У Кіцманському районі є нагальна потреба у новій школі в селі Глиниця. Кошторисна вартість її будівництва – 15 мільйонів гривень, і, маю сподівання, що області вдасться віднайти ці кошти», – сказав Михайло Папієв.

Він запевнив учасників наради, що, заручившись підтримкою Президента України та Прем’єр-міністра, залучаючи різні джерела фінансування, вже цього року можна розпочати будівництво школи у Глиниці, в якій зможуть навчатись щонайменше 220 дітей.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

Нагадаємо, що згідно з визначенням ГМ \”ОПОРА\”, бюджетний адмінресурс – використання бюджетних коштів та засобів на користь окремих партій чи політиків, одни з проявів якого є початок реалізації соціально значимих проектів у ході або незадовго до виборчої кампанії, без обґрунтування строків реалізації цих проектів і їх невідкладного характеру.

peredplata