За один день на автошляхах Буковини травмовано чотирьох людей

В рамках місячника безпеки дорожнього руху, який стартував в державі 1 серпня, ДАІ Буковини привертає увагу громадян до потреби дотримання правил дорожнього руху всіма його учасниками, а також нагадує, що поширеним видом автопригод з постраждалими на буковинських автошляхах є наїзд на пішохода.

«Наїзди» становлять більше третини всіх ДТП, у яких травмуються учасники дорожнього руху. Як приклад — інформаційна картина одного дня 1 серпня 2012 року.

В Кельменцях 55-річний водій на автомобілі «Мерседес-Бенц» наїхав на велосипедиста, яким керував 63-річний мешканець села Вороновиця. Результат —закритий перелом грудної клітини, травматичний шок.

В Хотині водій «Газелі» не пропустив на пішохідному переході жінку. 37-річну хотинчанку було доставлено до лікарні з струсом мозку та черепно-мозковою травмою.

У Чернівцях на вулиці Сторожинецькій водій на автомобілі «БМВ» наїхав на 42-річного чернівчанина. Чоловік отримав відкритий перелом гомілки та травму голови.

У Заставні 40-річний місцевий мешканець, керуючи мотоциклом, не вибрав безпечної швидкості і наїхав на насип гравію. З важкими травмами мотоцикліст потрапив до реанімаційного відділення районної лікарні.

Усіх цих випадків можна було б уникнути, дотримуючись елементарних вимог правил дорожнього руху.
Про це повідомляє прес-служба УДАІ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata