В Карпатах пройшов вишкіл молоді

В Карпатах пройшов вишкіл молодіНапередодні серпня у декількох районах Бескид завершився традиційний щорічний вишкіл активу та співчуваючих Української Націоналістичної Самооборони.

Також було приділено велику увагу й молоді та дітям, що прибули до лісу ознайомитись з діяльністю Української Національної Асамблеї та оздоровитись на свіжому повітрі у ході рухомих ігр активного відпочинку. Їм було надано можливість відпочити серед мальовничої природи українських Карпат, в незайманих лісових масивах у гірській місцевості, не особливо перевантажуючи вишколом, а застосовуючи природну дитячу зацікавленість до процесу. Головне – щоб діти були задоволені!

Між іншим, дехто з міських дітей перший раз скуштував малини, ожини, афини, інших смачних лісових дарів. Також ознайомлювались з основами природознавства та географії.

Нажаль, щастя малечі продовжувалось не так довго, як їм того хотілося, щастю завадив період затяжних дощів. Щоб не піддавати дітей зайвим випробовуванням, дітей прийшлося розвезти по домівках. Хоча деякі намагались уникнути повернення додому і заховатися у різних місцях , щоб перечекати час відправки, і таким чином залишитися на вишколі й надалі.

В Карпатах пройшов вишкіл молоді

Старші ж вишкільну програму продовжили і в умовах вкрай складної кліматичної ситуації. Проведено тренінги з пошуково-рейдових дій та тактики боєзіткнень малих груп. Вдосконалювалися навички виживання в досить жорстких погодних умовах. Практику було виконано на повний зріст!
Крайові організації Української Національної Асамблеї, УНА-УНСО висловлюють величезну подяку всім проукраїнським приватним особам та організаціям за надану допомогу!

М. Шкіпер, Карпатський регіон

peredplata