В Чернівцях відбувся сільськогосподарський ярмарок

23 серпня 2012 року з нагоди 21-річниці незалежності України біля ринку «Головний», що по вул.Ентузіастів відбувся традиційний передсвятковий ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та продукції харчової промисловості.
Захід проходив за сприяння Головного управління агропромислового розвитку облдержадміністрації, департаменту економіки міської ради та ТОВ «Ринок «Головний».

Ярмаркувати вийшли 65 учасників, в тому числі не тільки сільгоспвиробники з Чернівців, а й з Сокирянського, Кіцманського, Сторожинецького, Новоселицького, Хотинського, Вижницького, Заставнівського, Кельменецького, Глибоцького, Герцаївського районів Чернівецької області. Також приїхали гості з Заліщицького району Тернопільської області. Понад 50 учасників представляли продукцію власного виробництва. В продажу були овочі, фрукти, ягоди, мед, м’ясо-ковбасні та молочні вироби, яйця, хлібобулочні та кондитерські вироби, борошно, цукор тощо.
Організатори щиро дякують за плідну співпрацю Шевченківському райвідділу міліції, управлінню ДАІ УМВС України в Чернівецькій області та всім учасникам ярмарку.

Про це повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю Чернівецької міської ради.

peredplata