Чернівецьких двірників преміюють

Чернівецьких двірників преміюютьСьогодні у департаменті житлово-комунального господарства Чернівецької міської ради відбулася оперативна нарада під головуванням заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Василя Тимофєєва та директора департаменту житлово-комунального господарства Дмитра Сірмана. Під час неї Василь Тимофєєв відзначив високий рівень роботи чернівецьких двірників у дні святкових заходів, приурочених до 604-ї річниці Чернівців.

«Ми задоволені роботою комунальних служб під час підготовки до Дні міста і після святкових заходів, – зазначив заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів Чернівецької міської ради. – Насамперед, хочеться відзначити старанність і оперативність двірників. Вони добре попрацювали. Результати цієї роботи належним чином оцінили делегації з Польщі та Румунії. У своїх коментарях іноземні гості підкреслили, що наше місто дуже охайне» – повідомляє сектор інформації та зв’язків з громадськістю.

На оперативній нараді було вирішено подати клопотання про заохочення двірників, які прибирали центральну частину міста до масових заходів та після них.

peredplata