Команда УБОЗ виграла Кубок УМВС України в Чернівецькій області з футболу

У п’ятницю 19 жовтня в Чернівцях на стадіоні ФОК «Олімпія» відбулась фінальна частина Кубку УМВС з футболу. Цього дня в двох заключних поєдинках взяли участь чотири команди Буковинських міліціонерів – управління по боротьбі з організованою злочинністю (УБОЗ), батальйону патрульної служби (БПС), управління державної служби боротьби з економічною злочинністю (УДСБЕЗ) та Кельменецького райвідділу міліції.

В першому поєдинку за третє місце УДСБЕЗівці переграли команду кельменчан. Гра видалась дуже цікавою і багатою на небезпечні моменти, але майстерність неодноразового переможця Кубку УМВС та «бронзового» переможця всеукраїнського турніру МВС «Золотий Грифон-2010» з міні футболу була на висоті.

Оскільки доля третього і четвертого місця вже була визначена, основна увага вболівальників була зосереджена на фінальний матч турніру, в якому вирішувалась доля переможця змагань. До фіналу потрапили досить сильні команди правоохоронців. Минулорічний володар Кубку УМВС УБОЗ зіграв з неодноразовим учасником фінальних частин змагань по футболу командою БПС. УБОЗівці під час поєдинку показали дуже високий рівень гри. Хочеться відмітити гру воротаря БПСу який з усіх сил намагався врятувати свої ворота від пропущених голів. Але нажаль футбол гра командна. В результаті вдруге володарем обласного Кубку УМВС заслужено стала команда управління по боротьбі з організованою злочинністю.

Цей турнір відбувається щорічно і входить до циклу загально спортивних змагань серед всіх органів та підрозділів УМВС України в Чернівецькій області. Всі команди отримали залікові бали, по результатам яких буде визначений переможець обласної спартакіади УМВС.

Про це повідомляє сектор зв’язків з громадськістю УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata