Для підготовки дітей до Всеукраїнських учнівських олімпіад створено консультаційний центр

З метою ефективної підготовки до Всеукраїнських учнівських олімпіад з базових дисциплін та зовнішнього незалежного оцінювання в Інституті післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області створено консультаційний центр, який працює щоденно з 9-ої до 18-ої години.

Консультації надаються з усіх навчальних дисциплін провідними фахівцями, методистами, викладачами кафедр Інституту післядипломної педагогічної освіти. У консультаційному центрі відповіді на запитання можуть отримати як учні, так і вчителі. Про це інформує департамент освіти і науки, молоді та спорту обласної державної адміністрації.

Окрім цього, розроблено графік проведення он-лайн консультування для учнів 7-11 класів щодо підготовки олімпіад, який розміщено на офіційних електронних сайтах департаменту освіти і науки, молоді та спорту та Інституту післядипломної педагогічної освіти Чернівецької області.

На допомогу майбутнім учасникам олімпіад на сайті інституту розміщено розділ, який містить методичні рекомендації, практичні завдання, програми підготовки до олімпіад. Он-лайн консультування здійснюється відповідальними методистами з фаху та кращими учителями області.

Адреса консультаційного центру: м.Чернівці, вул. І.Франка, 20, кабінет №23, тел. 52 73 36.

Скайп-адреси для проведення он-лайн консультування та графік роботи центру.

peredplata