В Чернівецькій області виявлено 112 перевізників-нелегалів

працівниками Державної податкової служби області з початку року виявлено 112 громадян, які надавали послуги з перевезення вантажів, пасажирів та здійснювали діяльність без державної реєстрації. За звітний період вісім суб’єктів господарювання не видавали квитки пасажирам на лінії. До них застосовано штрафних санкцій на суму 11,4 тис. гривень.

Також упродовж вересня виявлено 83 порушення правил перевезення пасажирів та експлуатації автобусів, мікроавтобусів, 28 водіїв притягнуто до адміністративної відповідальності за керування автобусами, переобладнаними з порушенням вимог чинних стандартів, 17 – за порушення правил зупинки та стоянки, 3 – порушення правил маневрування, 27 – перевантаження автобусів, 7 – перевищення встановленої швидкості руху, 1 – за керування автобусом у нетверезому стані.

За інформацією територіального управління головної державної інспекції на автомобільному транспорті в Чернівецькій області, інформував начальник управління інфраструктури та туризму облдержадміністрації, упродовж звітного періоду виявлено 16 фактів порушень автоперевізниками положення про робочий час і час відпочинку, 5 – щодо проведення щозмінного медичного огляду водіїв та технічного огляду транспортних засобів, 2 – ведення обліку доходів, укладених трудових угод із найманими працівниками, 25 – наявності ліцензій на право надання послуг з перевезення пасажирів на таксі (складено 25 актів на загальну суму 36 тис. 380 гривень). Крім того, упродовж звітного періоду виявлено 6 нелегальних перевізників та складено акти порушень.

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata