На Буковині чоловіка пограбували після того, як він вийшов з інтерактивного клубу

5 листопада 2012 року у смт. Глибока Чернівецької області близько четвертої години ранку до працівників Глибоцького райвідділу міліції звернувся місцевий житель і розповів, що його пограбував невідомий.
Виявилося, що близько другої години ночі потерпілий перебував у інтерактивному клубі по вулиці Базарній. З його слів, близько 2.30 години ночі він вийшов з клубу і попрямував додому, але раптом до нього підійшов невідомий і почав його бити. Завдавши потерпілому численних побоїв, зловмисник відібрав в нього 7 тисяч гривень та кинувся навтьоки.

Для розкриття вказаного злочину по «гарячих слідах» на місце події було направлено спецпідрозділ групи затримання Державної служби охорони у складі старшини міліції Р.Булиги та дільничного інспектора райвідділу міліції лейтенанта міліції В.Щербаня. Здійснивши разом із потерпілим об’їзд території населеного пункту, правоохоронці невдовзі помітили біля цілодобового магазину підозрілого молодика, схожого за описом на зловмисника. Коли ж вдалося під’їхати ближче, то потерпілий впізнав в підозрюваному свого кривдника. За мить зловмисника було затримано, щоправда, не без зусиль, адже він чинив опір працівникам міліції.

Затриманого 29-річного місцевого жителя було передано слідчо-оперативній групі Глибоцького РВ УМВС для з’ясування обставин події. Наразі затриманому інкримінують правопорушення, передбачене ст. 187 Кримінального кодексу України – розбій (напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаний із насильством, небезпечним для життя чи здоров\’я особи, яка зазнала нападу, або з погрозою застосування такого насильства). Покаранням за такі дії може бути позбавленням волі терміном від трьох до семи років. Триває слідство.

Про це повідомляє ВДСО при УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata