У Чернівецькій області розпочався тиждень безпеки дорожнього руху

За повідомленням відділу взаємодії з правоохоронними органами та оборонної роботи апарату облдержадміністрації, сьогодні, 12 листопада, розпочався всеукраїнський тиждень безпеки дорожнього руху. Так, Україна підтримала ініціативу Організації Об\’єднаних Націй і розпочала активну роботу в напрямку підвищення рівня безпеки дорожнього руху.

У нашій державі започатковані соціальні проекти, направлені на боротьбу з аварійністю на дорогах, впроваджуються законодавчі механізми, які позитивно впливають на стан безпеки дорожнього руху та дисципліну його учасників.

Гасло Всеукраїнського тижня безпеки дорожнього руху – «Безпека на дорогах залежить від кожного!» вибране не випадково, позаяк світова практика безперечно доводить ефективність саме спільних зусиль як держави, так і громадськості: усіх учасників дорожнього руху у справі гарантування їх безпеки на дорозі. Дотримання Правил дорожнього руху, розуміння засад безпечної поведінки і повага до них, культура на дорозі, взаємодопомога – головні складові безпечної та комфортної участі в дорожньому русі. Пам’ятаймо – безпека на дорозі залежить від кожного з нас!

Про це повідомляє прес-служба ОДА.

peredplata