На пункті перетину українсько-румунського кордону «Порубне – Сірет» встановлено пункт обігріву ФОТО

У зв’язку із ускладненням погодних умов на території Румунії, викликане потужними снігопадами та посиленням вітру, в окремих місцях відбулося блокування доріг або значне ускладнення умов дорожнього руху.

На пункті перетину українсько-румунського кордону «Порубне – Сірет» встановлено пункт обігріву  ФОТО

Внаслідок цього, 14 грудня на пункті перетину українсько-румунського кордону «Порубне – Сірет» утворилася черга із багатотонних авто. Оскільки існувала загроза здоров’ю водіїв внаслідок дії низької температури, керівництво Чернівецького прикордонного загону звернулося до Територіального управління МНС України у Чернівецькій області із проханням облаштувати на пункті перетину кордону пункт обігріву.

На пункті перетину українсько-румунського кордону «Порубне – Сірет» встановлено пункт обігріву  ФОТО

Керівництвом ТУ МНС України у Чернівецькій області були вжиті невідкладні заходи по облаштуванні такого пункту, який того ж дня розпочав свою роботу. У пункті обігріву забезпечено цілодобове чергування рятувальників і прикордонників, людям пропонуються зігрітися гарячим чаєм та перекусити. З початку роботи пункту обігріву до його послуг звернулося вже 10 чоловік із числа водіїв, які прямують до Румунії.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області (ними надана світлина).

peredplata