Свободівці на Буковині вимагають виділення додаткових коштів на боротьбу з негодою

Чернівецька обласна рада повинна звернутися до Кабінету міністрів України щодо виділення коштів на закупівлю паливно-мастильних матеріалів для снігоочищувальної техніки, яка працює на шляхах області. На цьому, під час роботи 14 сесії 6-го скликання, наполіг депутат Чернівецької обласної ради від Всеукраїнського об’єднання «Свобода» Віталій Мельничук.

За його словами, вчора під час сесії Новоселицької районної ради депутати поінформували про брак паливно-мастильних матеріалів для снігоочищувальної техніки, яка працює на автомобільних шляхах району. «Зараз в області, у зв’язку зі складними погодними умовами, необхідно оперативно забезпечувати роботу техніки, яка розчищає сніг. Ми не можемо зволікати, коли низка населених пунктів не мають сполучення зі світом, не постачаються продукти харчування та ліки», – зазначив Віталій Мельничук.

Він зазначив, що голова Новоселицької районної ради звертався до депутатів облради від Партії регіонів щодо розв’язання вказаного питання, однак, як повідомив голова Новоселицької райдержадміністрації, депутат-регіонал Деомид Шова, керівник буковинської виконавчої влади Михайло Папієв надав вказівку не піднімати цю проблему.

Віталій Мельничук закликав усіх депутатів бути відповідальними перед громадою та спільно забезпечити належну роботу комунальників. «Ми спільно мусимо забезпечити ефективну та оперативну роботу з подолання наслідків негоди. Цього вимагають наші краяни», – підкреслив він.

За інформацією свободівця область потребує трьох мільйонів гривень для боротьби з негодою.

Крім того, Віталій Мельничук звернувся до голови Чернівецької облдержадміністрації з вимогою на другому пленарному засіданні 14 сесії облради, яке відбудеться 25 грудня 2012 року, прозвітувати, які кроки здійснено у розв’язанні проблеми невиплати зарплатні працівникам ТзОВ ВКТ «Арго».

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО \”Свобода\”.

peredplata