За добу на Буковині виникло 6 пожеж

У селі Чудей Сторожинецького району горів житловий будинок. На місце події виїжджали пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцеві пожежні команди смт. Красноїльськ та села Чудей. За короткий проміжок часу рятувальники локалізували пожежу, а згодом повністю ліквідували її. Вогнем знищено частково перекриття та покрівля будинку, господарські речі та майно. Завдяки оперативним діям вогнеборців від знищення врятовано житловий будинок.

У селі Глибочок Сторожинецького району виникла пожежа в господарській будівлі. Оскільки поруч розташовувався житловий будинок, першочерговим завданням рятувальників було запобігти подальшому поширенню вогню. Пожежно-рятувальний підрозділ міста Сторожинець та місцева пожежна команда села Михальча, які прибули на місце події, оперативно ліквідували пожежу. Вогнем знищено господарські речі та майно. Вогнеборці врятували від знищення житловий будинок.

Всього минулої доби у Чернівецькій області виникло 6 пожеж, на яких вогнеборці врятували від знищення 3 будівлі. Загиблих та травмованих на пожежах немає.

Про це повідомляє прес-служба ТУ МНС у Чернівецькій області.

peredplata