Чернівецькі прикордонники виявили контрабандні цигарки

Чернівецькі прикордонники виявили контрабандні цигаркиУчора, на ділянці відділу «Красноїльськ», що на Буковині прикордонниками Чернівецького загону виявили чергову схованку з цигарками, які контрабандисти мали намір переправити через кордон.

Близько 21 години, в ході перевірки кордону прикордонний наряд неподалік кордону помітив доріжку слідів, що вели в бік кордону. За 800 метрів від лінії державного рубежу охоронцями кордону були виявлені 9 ящиків контрабандних цигарок.

Наразі цигарки, вітчизняного виробництва марки «Вічерой», доставлено до прикордонного підрозділу, з подальшою передачею відповідним органам.

Поряд з цим, сьогодні під ранок в пункті пропуску «Порубне» нарядом «огляд транспортних засобів» спільно з митниками в ході перевірки легкового автомобіля марки «Мерседес», яким на Батьківщину повертався 32-річний громадянин Румунії, виявлено 280 пачок цигарок марки «Monte Carlo», які «горе підприємець» приховав від прикордонно-митного контролю у двох передніх колесах свого автомобіля, між гумовою шиною та металевим диском. Наразі дані цигарки та автомобіль «Мерседес», 1983 року випуску вилучено та оцінено на загальну суму 12,5 тисяч гривень.

Про це повідомляє помічник начальника загону – начальник прес-служби капітан Сергій Бровко.

peredplata