На наступній сесії Чернівецької міської ради прозвітує керівник МТК «Калинівський ринок»

Керівники комунальних підприємств міста Чернівці щонайменше раз у рік звітуватимуть про свою роботу перед депутатами міської ради. Відповідне рішення, з ініціативи фракції Всеукраїнського об’єднання «Свобода» у Чернівецькій міській раді, було ухвалено під час роботи чергової сесії 28 лютого 2013 року.

Нагадаємо, що 31 січня 2013 року голова фракції ВО «Свобода» у Чернівецькій міській раді Мар\’яна Кривич запропонувала запровадити постійні звіти керівника МТК «Калинівський ринок» на сесіях міськради. Своє рішення свободівці мотивували численними зверненнями підприємців, які працюють на ринку, щодо закритості, а інколи і сваволі, у роботі адміністрації комунального підприємства.

Під час розгляду даного питання, депутати ухвалили рішення щодо необхідності звітування усіх керівників комунальних підприємств міста. Щоправда звітування відбуватиметься не під час сесії, а напередодні – у день депутата. Наразі департаменту житлово-комунального господарства доручено сформувати графік звітів.

«Завдяки ініціативі нашої фракції у міській раді вперше за більш ніж 10 років на березневій сесії буде звітувати керівник МТК «Калинівський ринок». Тепер з повною впевненістю можна стверджувати, що загроз непередбачених та непогоджених з міською радою та громадськістю реорганізацій, перебудов та реконструкцій в секторах ринку не буде. Саме щодо цього найбільше тривожились підприємці «Калинки», – так прокоментував рішення міської ради голова Чернівецької обласної організації ВО «Свобода» Віталій Мельничук.

Він додав, що у такий спосіб можна буде заздалегідь виявляти негативні процеси на комунальних підприємствах та проводити відповідні профілактичні заходи.

Про це повідомляє прес-служба ЧОО ВО\’\’Свобода\”.

peredplata