В Чернівцях відбувся Чемпіонат УМВС із рукопашного бою

На базі Чернівецького училища міліції відбувся Чемпіонат УМВС із рукопашного бою. У змаганнях прийняли участь 80 працівників міліції з 20 підрозділів та служб обласного відомства.
Рукопашний бій є професійно-прикладним видом спорту в правоохоронних органах, а також невід’ємною складовою у системі службової підготовки кожного міліціонера.

Отже, під час таких змагань кожен учасник має змогу показати свої вміння у цьому виді спорту, а також проявити силу духу, цілеспрямованість і волю до перемоги.

Найкращі бійцівські якості в командному заліку продемонстрували працівники спецпідрозділу «Беркут», другими були спортсмени Управління по боротьбі з організованою злочинністю, а третє місце посіла команда Відділу державної служби охорони при УМВС.

У результаті напруженої боротьби в особистому заліку перемогу здобули:
у ваговій категорії до 70 кг.: І місце — Юрій Нестерюк («Беркут»), ІІ місце — Станіслав Трохимчук (ВДСО), ІІІ місце — Максим Скоріоцький (БПС);
у ваговій категорії до 75 кг.: І місце — Тарас Москалюк ( «Беркут»), ІІ місце — Віктор Сорокан (УБОЗ), ІІІ місце — Андрій Боднар (ВДСО);
у ваговій категорії до 80 кг.: І місце — Віталій Сорочан (УБОЗ), ІІ місце — Олександр Дашкевич («Беркут»), ІІІ місце — Ігор Масіян (ВДСО);
у ваговій категорії до 85 кг.: І місце — Гліб Лакуста (УБОЗ), ІІ місце — Олександр Рус (Вижницький РВ), ІІІ місце — Георгій Чобан (БПС);
у ваговій категорії понад 85 кг.: І місце — Руслан Терентяк («Беркут»), ІІ місце — Ілля Скульський (УБОЗ), ІІІ місце — Дмитро Чебан (ВДСО).

Переможців змагань привітав керівник Чернівецької міліції Олександр Демидов, зауваживши, що особовий склад буковинської міліції перебуває у відмінній фізичній формі, а отже здатний ефективно виконувати покладені на них обов’язки у боротьбі зі злочинністю.

Про це повідомляє СЗГ УМВС України в Чернівецькій області.

peredplata