В Мигово горіла \”Карпатська зірка\”

В Мигово горіла "Карпатська зірка"5 березня о 15 годині 08 хвилин на пульт зв’язку державної пожежно-рятувальної частини №4 м. Вижниця поступило повідомлення про пожежу в готелі «Карпатська зірка» в с. Мигово Вижницького району. Одразу ж до місця виклику о 15 годині 09 хвилин було направлено пожежно-рятувальні підрозділи.

Вже через 10 хвилин сільська пожежна команда с. Мигово була на місці події. Згодом їм на допомогу подолавши відстань у 29 кілометрів від місця дислокації до місце події прибули о 15 годині 53 хвилини черговий караул державної пожежно-рятувальної частини № 4 м. Вижниця; рятувальники професійного пожежного поста №2 смт Берегомет та місцева пожежна команда смт Берегомет (відстань до с. Мигово становить 11 кілометрів) прибули о 15 годині 24 хвилини та місцева пожежна команда с. Лукавці (відстань до с. Мигово становить 13 кілометрів) прибула о 15 годині 29 хвилини. Додатково на гасіння пожежі було залучено рятувальників пожежно-рятувальної частини №12 м. Сторожинець.

Дерев’яні конструкції будівлі сприяли швидкому поширенню вогню. Площа пожежі склала 350 м. кв. Завдяки діям пожежно-рятувальних підрозділів вдалося зупинити розповсюдження полум’я та ліквідувати пожежу в тих межах в яких рятувальники застали пожежу на момент прибуття. Від вогню було врятовано дві поруч розташовані сусідні будівлі. Пожежею знищено будівлю готелю «Карпатська зірка».

Про це повідомляє прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

Очевидці ж стверджують, що пожежникам було дуже важко спинити вогонь.

peredplata