З ТВА звільнилися всі журналісти

З ТВА звільнилися всі журналісти10 журналістів звільнилося з телерадіокомпанії ТВА. Про це molbuk.ua розповіла новий директор телерадіокомпанії Тата Кеплер.

– Вони написали заяви на звільнення 5-им березня, а підписав їх Василь Забродський, хоча такого права не мав, бо був уже звільнений, – пояснила Тата Кеплер. – Але у нас є команда чудових талановитих молодих людей, які зможуть забезпечити вихід програм в ефір.

Ось тільки у найближчі кілька днів телеканал ТВА навряд чи зможе відновити роботу в ефірі.

– Забродський заблокував доступ до приміщення, де знаходиться ефірна машина, і вимкнув її, – каже Тата Кеплер. – Ми намагаємося потрапити до приміщення і впевнені, що відновимо роботу телеканалу. Наразі я прошу вибачення у глядачів і рекламодавців за такі незручності.

Та вирішити цю проблему буде складно. Пані Кеплер підтвердила, що приміщення на вулиці Червоноармійській, 13, де розташована студія, є власністю Василя Забродського і перебуває в оренді ТВА до липня цього року. Сам же Забродський сьогодні повідомив, що передав приміщення в оренду новоствореній телерадіокомпанії ТВА+ і запропонував всім працівникам роботу в новій компанії.

У розмові з molbuk.ua журналісти-телевізійники повідомили про наміри піти до Забродського, адже не мали альтернативи — за весь час конфлікту опоненти Забродського з журналістами не зустрічалися і не намагалися пояснити свою позицію.

Про це повідомляє Молодий буковинець (світлина з сайту МБ)

peredplata