Буковинські МНСники допомагають людям під час негоди. Місцева влада мовчить ВІДЕО

Буковинські МНСники допомагають людям під час негоди. Місцева влада мовчить ВІДЕОВночі та вдень 22 березня 2013 року на території області пройшли сильні опади у вигляді мокрого снігу з переходом в сніг.

Керівним складом управління Державної служби з надзвичайних ситуацій України у Чернівецькій області, начальниками служб цивільного захисту районів та двома мобільними групами управління ДСНС протягом доби 22 березня проводився моніторинг шляхового сполучення на дорогах державного та місцевого значення. При отриманні повідомлень про ускладнення проїзду на автошляхах до проблемних ділянок негайно направлялась техніка УДСНС, служби автомобільних доріг у Чернівецькій області, УДАЇ УМВС, що дало змогу запобігти утворенню автомобільних заторів.

Протягом доби 22 березня підрозділами УДСНС України у Чернівецькій області було здійснено буксирування 95 одиниць техніки, із них: 34 вантажних автомобілів, 6 пасажирських автобусів, 18 мікроавтобусів, 36 легкових автомобілів та 1 автомобіль швидкої медичної допомоги. Надано допомогу 273 особам, з них 43 діти, що знаходились в транспортних засобах, з яких 154 відвідали пункти обігріву.

Вночі 23 березня, внаслідок посилення вітру на дорогах місцевого значення утворилися снігові замети від 50 см. до 120 см., що спричинили ускладнення проїзду до 67 населених пунктів області: Заставнівського Герцаївського, Вижницького, Кельменецького, Глибоцького, Сокирянського та Сторожинецького районів. Станом на 10.00 год. 23 березня ускладненим залишається проїзду до 25 населених пунктів.

На здійснення заходів по забезпеченню проїзду на автошляхах області протягом доби 22 березня від служб залучалось:

– від УДСНС залучалось: 10 одиниць техніки, 42 чоловіка особового складу;

– від служби автомобільних доріг 63 одиниць техніки, 155 працівників;

– від міського шляхоексплуатаційного підприємства 15 одиниць техніки 19 працівників;

-від УДАЇ УМВС 92 од. техніки 146 працівників.

Про це сьогодні повідомила прес-служба УДСНС України у Чернівецькій області.

На жаль, місцева влада (міста Чернівці та області) мовчить. Вона обмежилась попередженнями.

peredplata