В Чернівцях відзначатимуть лідерів економічного розвитку

26 березня у Чернівецькій міській раді відбулося засідання конкурсної комісії з визначення переможців акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2012».

За результатами цього засідання комісією, окрім загальних критеріїв для всіх учасників, визначених Положенням про проведення щорічної акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання», були затверджені окремі критерії оцінки роботи підприємств для кожної номінації.

Нагадуємо, що згідно з розпорядженням міського голови від 20.03.2013р. №78-р урочиста церемонія нагородження переможців номінацій акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання – 2012» відбудеться 17 травня 2013 року. Зазначена Акція проходить щороку починаючи з 2008 року за підсумками діяльності підприємств за попередній рік.

Про це повідомляє департамент економіки Чернівецької міської ради.

Критерії для претендентів на перемогу у номінаціях акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання-2012»
1. Загальні критерії для всіх учасників (згідно з Положенням про проведення щорічної акції вшанування лідерів економічного розвитку міста Чернівців «Визнання», затвердженим рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.03.2013р. №109/4):
– прибутковість діяльності впродовж 2012 року;
– відсутність заборгованості із платежів до бюджету впродовж 2012 року;
– відсутність заборгованості із виплати заробітної плати впродовж 2012 року.

Деталі

peredplata