На Путильщині готуються до 50-го традиційного районного свята виходу на полонини «Полонинська ватра»

З метою належного проведення 50-го традиційного районного свята виходу на полонини «Полонинська ватра» під керівництвом голови райдержадміністрації В.Сафроняка відбулася нарада організаційного комітету з підготовки та проведення районного свята з виходом на місце проведення, а саме стадіон «Карпати». В рамках здійснення підготовчих робіт обговорено організаційні питання благоустрою стадіону, а це проходження полонинського ходу, концертної програми встановлення сцени, облаштування місць, де будуть розміщені виставки-продажі сільськогосподарської продукції, енерго та звуко-забезпечення свята.

Для виконання заходів закріплено відповідальних працівників, яким доручено вже з сьогоднішнього дня розпочати роботу та про її результати інформувати щотижнево.

Звертаючись до членів оргкомітету голова райдержадміністрації В.Сафроняк констатував, що протягом поточного року в районі відбудеться не тільки ювілейне свято «Полонинська ватра» але й 21 Міжнародний гуцульський фестиваль, тому до організації благоустрою мають долучитися не тільки владні структури але й підприємства, установи, організації всіх форм власності, органи місцевого самоврядування, приватні підприємці.

Для налагодження чіткої роботи також затверджено розподіл обов’язків між членами організаційного комітету, працівниками виконавчої та представницької влади району, керівниками підприємств, установ, організацій.

В рамках підготовки до свята, приведення в належний стан селища Путила йшлося також про вирішення питання з реконструкції селищного ринку.

Про це повідомляється на сайті \”Путила Туристична\”

peredplata