На Буковині наступного тижня прогнозують дощ та похолоданння

Наступного тижня до України прийде похолодання, щоправда вони протримається недовго – декілька днів. Найсвіжішою погода буде у середу, 18 травня.

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомила синоптикиня Наталка Діденко.

 

“Від вівторка до України прийде нова повітряна маса – відчутно посвіжіє, найхолоднішою передбачається середа, 18 травня”, – написала вона.

Водночас, за прогнозом Діденко, похолодання буде короткотривалим – ближче до наступних вихідних, 21-22 травня, температура повітря знову підвищиться.

Своєю чергою в Укргідрометцентрі зазначили, що 18 травня вночі у південній та східній частині очікуються помірні дощі, вдень у більшості областей України невеликі дощі, подекуди грози. Температура вночі 3-9° тепла, вдень 11-17°.

У Чернівцях та області у неділю 20-22 градуси тепла. З понеділка – 18-20 вдень, без опадів. У вівторок – дощ. У середу ж справді відчутно похолодає: 14-16 градусів, дощ.

Раніше доктор географічних наук Світлана Бойченко зазначила, що цього року травнева погода буде теплішою, ніж торішня. У травні на українців чекають дощі, через що приходу раннього літа очікувати не варто, пише “УНІАН”.

peredplata