Погода на Буковині 7 січня

 
Істотне зниження температури: у східних, Сумській, Полтавській, Чернігівській областях вночі 15-20° морозу, вдень 8-13° морозу; на решті території вночі 7-12° морозу, вдень 2-7° морозу; у західних, Вінницькій та Одеській областях вночі 0-5° морозу, вдень від 1° морозу до 4° тепла, на Закарпатті та Прикарпатті до 7° тепла. У західних, вдень і у Житомирській, Вінницькій, Одеській областях хмарно, невеликий сніг, вдень подекуди з дощем; на решті території мінлива хмарність, без опадів.На дорогах західної частини ожеледиця. Вітер північний з переходом у більшості областей на східний, 5-10 м/с.

У Чернівецькій області сьогодні, 7 січня, вночі температура +1 0 градусів, вдень +3 +4 градусів. Про це повідомляє sinoptik.

Синоптики прогнозують вітер північно-західний 5-10 м/с. У Чернівцях хмарна погода буде триматися до самого вечора. Вранішній дрібний дощ зі снігом удень зміниться дощем, який повинен закінчитися до приходу вечора.

за останні 130 років
07 січня:
МАКС: 10.0° (1975)
МІН: -19.3° (1954)

Народний прогноз погоди:

7 січня відзначається Різдво — одне з головних християнських свят. З давніх часів це день примирення, добра, миролюбності, прославлення Христа. Наші пращури помітили, якщо цього дня тепло — весна буде холодною. Якщо ж у день Різдва холодно і хурделиця, буде холодно і літом. Густий іній прогнозує літом достаток хліба і малини. Незважаючи на урочистість цього свята, світлий, ясний день вказував на неврожай. А багато зірок на небі — на врожай грибів, ягід та гороху.

peredplata