Сніг та посилення вітру: на Буковині прогнозують раптове погіршення погоди

 
Вже відзавтра, 4 лютого, синоптики прогнозують значний сніг та посилення північного вітру 15-20 м/с на Буковині. Вдень стовпчики термометрів покажуть 0 – 5° морозу, у горах від 6° до 11° градусів нижче нуля.

Про це повідомляє Служба автомобільних доріг у Чернівецькій області

Такі погодні умови можуть призвести до снігових заметів та порушення руху транспорту на окремих ділянках доріг. Оголошено 1 рівень небезпечності, жовтий.

Служба автодоріг у Чернівецькій області доручила підрядній організації ДП “Чернівецький облавтодор” підготувати спеціалізовану техніку. Щоб забезпечити проїзд – дорожники працюватимуть у посиленому режимі.

Обробляти протиожеледними матеріалами та очищувати проїзну частину доріг від снігу будуть згідно із алгоритмом воєнного часу.

“Водії, надавайте пріоритет руху снігоприбиральній техніці, а також врахуйте контекст війни і не вирушайте у дорогу без нагальної потреби, особливо на далекі відстані. Якщо поїздка невідкладна – подбайте про свою безпеку: потурбуйтеся про якісні зимові шини і ланцюги, якщо кермуєте вантажівкою, зробіть запас палива, питної води та продуктів харчування”, – наголошують у САД.

У разі виникнення складних ситуації на мережі державних доріг – телефонуйте на цілодобову лінію єдиного контакт – центру: 067 400 60 80

peredplata