Синоптики попередили українців про небезпеку 24 лютого: що сталося

24 лютого в Україні – перехідна доба від морозів до потепління.
Очікується сильний вітер й подекуди – опади. Про це розказала відомий синоптик Наталка Діденко, пише УНІАН.
Найближчої ночі, за її даними, найхолодніше буде в східних областях, -9…-14 градусів, на решті території очікується -2…-8 градусів, а на заході – близько “нуля”.
“Наступна ніч, на 25 лютого, вже буде значно теплішою, температура повітря підвищиться на 4-8 градусів”, – потішила синоптик. Завтра вдень, за її прогнозом, температура повітря становитиме +3…+6 градусів, на сході 0…+3 градуси.
У південній частині та західних областях +4…+8, на Закарпатті, півдні Одещини та в Чернівецькій області +6…+11 градусів.
“Синоптична особливість завтрашнього дня – сильний вітер. Південні пориви можуть досягати 15-20 метрів за секунду”, – попередила синоптик й порадила бути обережними під деревами, на узбережжях, під білбордами та будинками.
Також, за її даними, 24 лютого дощ пройде в західних областях, в Карпатах – з мокрим снігом, а ввечері дощ дійде до північних областей України. На решті нашої території завтра без опадів.
повний текст читайте тут: https://pro-ua.org/post/161672?fbclid=IwAR2jj4n0on_-8Zlfv1_oeEkOfZJlfDKQ6bxo88LQD2aLoEOQQkMDIgsWF4M
 

peredplata