Погода на Буковині 27 лютого

 

Хмарно з проясненнями.
У західних, крім Волинської та Рівненської областей, помірний, в Карпатах місцями значний сніг; в центральних та Харківській областях мокрий сніг та дощ, місцями значні опади, налипання мокрого снігу, ожеледь; у північних областях місцями невеликий мокрий сніг, на Одещині та Миколаївщині дощі; у південно-східній частині без опадів.

В Україні, крім півдня та південного-сходу, на дорогах місцями ожеледиця.
Вітер в Україні переважно північно-східний, 5-10 м/с.

Температура вночі та вдень від 2° тепла до 3° морозу, вночі у західних областях 1-6° морозу; у південних та південно-східних областях вночі 2-7° тепла, вдень 10-15°.

У Чернівецькій області сьогодні, 27 лютого, вночі температура 0 +1 градусів, вдень 0 +1 градусів. Про це повідомляє sinoptik.

Синоптики прогнозують вітер півніно-східний 5-10 м/с. У Чернівцях протягом усього дня погода буде похмурою. У першій половині дня очікується сильний дощ зі снігом, який після обіду почне стихати, а ввечері йому на зміну прийде сніг.

за останні 130 років
27 лютого:
МАКС: 15.4° (2002, 2008)
МІН: -21.6° (1956)

Народний прогноз погоди:

27 лютого вшановується пам’ять святого рівноапостольного Кирила. У давнину цього дня повитухи приймали з гостинцями жінок, у яких вони приймали пологи. У минулі часи помітили, що хороша погода на Кирила — до міцних морозів.

peredplata