Астролог попередив про серйозні зміни: Не час розслаблятися Україні

Астролог та хіромант Володимир Бадіян розповів, що знає про прийдешнє місячне затемнення. Перше в цьому році напівтіньове затемнення Місяця відбудеться в травні. Напівтіньове місячне затемнення — це момент, коли на місячний диск падає лише зовнішня тінь Землі, напівтінь. Тобто, це затемнення не повне. Явище триватиме 4 години і 18 хвилин — з 17:14 до 21: 31 за київським часом. Пік затемнення – 20:24. Про це астролог розповів на каналі Мій Світ.
Це затемнення буде сприяти творчій трансформації. Це затемнення за словами Бадіяна, буде давати складнощі. Що досягнути якогось результату, треба буде йти ввер
l Не можна розслаблятися. Для України це затемнення буде в 4 домі. Це те, що стосується землі. Складний період, І прийдеться багато зусиль робити в питаннях землі. Це час для того, аби робити практики для вдосконалень, для підвищень своїх вмінь, – зазначив астролог. Астролог зазначив, що це час символізує проблеми, очищення, але в цей час можна відкрити свої здібності.
Місяць в Терезах означає зв’язок з сім’єю, і питання карми в сімейних відносинах. Але не тільки, вісь на якій відбувається затемнення, пов’язана з родовими прокляттями, з кармою по роду. 

peredplata