На Буковині шкільний автобус застряг посеред траси: діти йшли додому пішки

У Чернівецькій області трапився прикрий інцидент. Автобус, який віз дітей зі школи додому, застряг посеред дороги через ожеледицю.

 
Такою інформацією 9 грудня поділилася Альона Бурлака, мешканка села Подвірне. Вона уточнила, що автобус зламався прямісінько посеред дороги.

Діти були змушені повертатися додому пішки

Жінка пояснила, що автобус занесло на одному з поворотів. Це сталося через погані погодні умови. Скільки всередині було дітей – невідомо. Очевидно, що швидко полагодити транспорт не вдалося, тому школярам довелося повертатися додому пішки. Бурлака уточнила, що відстань від місця, де застряг автобус, до села, в якому живуть діти, сягала близько 2 кілометрів.

  • Схожий інцидент трапився на Буковині у лютому 2021 року. Шкільний автобус з 10 учнями застряг тоді у Вижницькому районі. Рятувальники, які прибули на місце, відбуксирували його.

Напередодні Буковину замело снігом

Зазначимо, що кількома днями раніше, 4 грудня, гірські села на Буковині засипало снігом. Там вдарили морози аж до -20 градусів. Про це свідчать фото, оприлюднені головою Селятинської громади Валерієм Полянчуком. На цих кадрах видно мальовничі засніжені краєвиди, а також термометр.

peredplata