На Буковині поліція передала необхідну допомогу родинам Юрковецької громади

В умовах воєнного часу підтримка потребуючих перебуває в центрі уваги поліцейських офіцерів громади. Нині кожен з них добре знає свою територію обслуговування і обізнаний з потребами місцевого населення. Залучаючи волонтерів і небайдужих громадян, правоохоронці роблять усе можливе, щоб кожен відчував себе захищеним.
 
Так сьогодні, 18 квітня, поліцейський офіцер Юрковецької громади Володимир Лещенков відвідав сім’ї, що перебувають в складних життєвих обставинах. За сприяння благодійників із міста Заставна, лейтенант поліції привіз родинам найнеобхідніше: продукти харчування, засоби гігієни, інші речі першої необхідності і солодощі.
Зі слів Володимира, громадянам, які опинилися в складних життєвих обставинах потрібна різна підтримка – і моральна, і матеріальна. Багато людей звертаються до правоохоронця за порадою, цікавляться, де можна зараз отримати ті чи інші послуги тощо. Тож, для вирішення нагальних питань своєї громади поліцейський офіцер залучає й інші зацікавлені сторони. 
«Я вдячний волонтерам, які охоче підтримали мою ініціативу та швидко зібрали все, чого наразі потребують ці сім’ї, – каже поліцейський. – Ми розуміємо, що в цей складний для країни час значно збільшилася кількість людей, яким дуже потрібна наша допомога. Тому намагаюся частіше цікавитися їхніми потребами та знаходити шляхи для вирішення цих питань».
 
Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata