Чергову партію гуманітарної допомоги ювенальні поліцейські відправили з Буковини на південь України

Чергову партію гуманітарної допомоги ювенальні поліцейські відправили з Буковини на південь України

Співробітники поліції Чернівецької області постійно підтримують зв’язок із колегами, які несуть службу в зоні активних бойових дій, та цікавляться потребами місцевого населення й правоохоронців. Для надання необхідної та своєчасної допомоги максимально акумулюють можливості не лише поліцейської спільноти, але й друзів, родичів і знайомих з усього світу.

У пріоритеті потреб, як і раніше, залишаються продукти харчування, засоби гігієни, медикаменти, інші речі першої необхідності.

Цього разу до підтримки постраждалих від воєнного терору долучилися Молодіжний центр Чернівців «Резиденція молоді», Новоселицький ліцей № 3, а також громади українців із Франції та Італії.

Завдяки зусиллям поліції та благодійників на південь України з Буковини попрямувала ще одна партія гуманітарної допомоги. Дитяче харчування, памперси, продукти, засоби гігієни, побутова хімія, ліки, одяг і взуття – все це вже отримали жителі Миколаївщини та Запоріжжя.

«Ми вдячні кожному небайдужому, хто нині не залишається осторонь чужого горя, – наголошує начальник підрозділу ювенальної превенції ГУНП в Чернівецькій області Микола Басараб. – Об’єднавши зусилля, ми робимо неможливе: знаходимо потрібні речі, транспорт для перевезення допомоги і в найкоротші терміни доставляємо її потребуючим. Українці не лишають своїх в біді. Разом – ми сила».

 
Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata