Буковинська студентка отримуватиме соціальну стипендію Верховної Ради України

30 серпня 2024 року на черговому засіданні Уряд ухвалив розпорядження «Про призначення соціальних стипендій Верховної Ради України здобувачам фахової передвищої та вищої освіти з-поміж дітей-сиріт та дітей з малозабезпечених сімей з 1 вересня 2024 року на один календарний рік».
Відповідно до розпорядження Кабміну, стипендіатами в Україні стали 28 студентів закладів фахової передвищої та вищої освіти. Серед них і Таїсія Ілащук, студентка Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича.
Зазначимо, що кандидати на отримання соціальних стипендій Верховної Ради України висувалися педагогічними та вченими радами закладів передвищої та вищої освіти.
Додамо, що соціальні стипендії Верховної Ради України призначаються та виплачуються стипендіату додатково до інших стипендій або грантів, наданих фізичними або юридичними особами, державної допомоги, наданої відповідно до законодавства. Її можуть отримати студенти, які за результатами навчального семестру не мають академічної заборгованості, незадовільних результатів навчання та включені до рейтингу успішності.
 

peredplata

Залишити відповідь