Буковинські вступники готуються до того, аби стати рятувальниками

Щорічно лави Львівського державного університету безпеки життєдіяльності поповнюють сотні курсантів. Приємно, що з кожним разом бажання бути рятувальниками виявляють і дівчата. Для того, щоб ознайомити майбутніх вступників з особливостями професії вогнеборця, розповісти про службу в органах цивільного захисту, визначити готовність випускників стати рятувальниками сьогодні в Управлінні ДСНС провели відбір кандидатів до вступу до лав Львівського державного університету безпеки життєдіяльності. Роботу з майбутніми вступниками проводити працівники відділу персоналу, відділу психологічного забезпечення та соціально-гуманітарної роботи, сектору медичного забезпечення та медико-біологічного захисту УДСНС.

Працівники Управління ДСНС провели анкетування та тестування підлітків, випускники шкіл поспілкувались із психологом Управління. У свою чергу, майбутнім вступникам пояснили порядок проходження служби та окреслили, що важливо знати і якими якостями слід володіти працівнику Служби порятунку, продемонстрували відеоролики про роботу рятувальників, надали іншу корисну інформацію.

Подібні заходи ще триватимуть, адже важливо правильно націлити абітурієнтів на вибір майбутньої професії та допомогти зрозуміти специфіку служби тому, хто мріє рятувати і допомагати.  

 

Управління ДСНС України у Чернівецькій області.

peredplata