На Буковині дозволили провести пробне ЗНО .

Пробне зовнішнє незалежне оцінювання пройде у встановлені терміни – з 15 по 19 червня.

На обласній комісії з питань ТЕБ та НС прийняли рішення дозволити проведення цьогорічного зовнішнього незалежного оцінювання. Про це йдеться у протоколі засідання комісії від 29 травня 2020 року. 

Департаменту освіти і науки облдержадміністрації, районним державним адміністраціям, Чернівецькій міській раді та об’єднаним територіальним громадам області доручили організувати роботу пунктів проведення ЗНО на базі закладів загальної середньої освіти, відповідно до оновлених нормативних документів, з урахуванням профілактичних та протиепідемічних заходів, які впроваджуються для запобігання ускладнення епідемічної ситуації внаслідок поширення COV1D-19 та забезпечити належні умови проведення ЗНО.

Нагадаємо, пробне зовнішнє незалежне оцінювання цьогоріч пройде з 15 по 19 червня.  Вхід учасників до пунктів проведення тестування відбуватиметься за наявності: оригіналу документа, за яким відбувалась реєстрація на пробне ЗНО (паспорт, ID-картка тощо); запрошення-перепустки; засобів індивідуального захисту – маски або респіратора (у тому числі виготовлених самостійно). Рекомендовано мати при собі дві-три ручки з чорнилом насиченого чорного кольору, за бажанням – прозору пляшку з питною водою і антисептик для рук.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/na-bukovini-dozvolili-provesti-probne-zno-59232?fbclid=IwAR0q0FobySPgXOVT6Cl-xwIEijeYv1J9xIZrh-ssn8sFuMEb4V5PKqELYcM. Сайт http://acc.cv.ua/

peredplata