Внаслідок ДТП у Мамаївцях загинув чоловік: поліція намагається встановити особу потерпілого

 На Буковині поліцейські розслідують дорожньо-транспортну пригоду зі смертельним наслідком

У результаті аварії загинув пішохід. Правоохоронці вживають заходів з метою встановлення особи загиблого та звертаються до всіх громадян, кому  відома інформація про потерпілого чоловіка повідомити на спецлінію «102».

23 квітня, о 21:20 до поліції надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду в селі Мамаївці. На місці ДТП працювали співробітники слідчого управління ГУНП, відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького районного управління поліції та УПП.

Попередньо поліцейські з’ясували: 21-річний водій автомобіля «FIAT Scudo» на автодорозі Н-10 допустив наїзд на чоловіка, який рухався в попутному напрямку.

Внаслідок ДТП пішохід отримав травми не сумісні з життям. Тіло потерпілого правоохоронці направили на експертизу.

Слідчі поліції внесли відомості про аварію до Єдиного реєстру досудових розслідувань з кваліфікуючими ознаками частини 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Поліцейські звертаються до громадян з проханням допомогти встановити особу потерпілого. Особливі прикмети загиблого вставна нижня щелепа та татуювання:

              на середньому пальці лівої руки «CАТ»;

              на лівій ключиці «В(III) PH+»;

              також на ліктьовому згині лівої руки напис латинськими літерами.

Джерело: Відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata