У Чернівцях вшанували пам’ять загиблої патрульної

У Чернівцях на Центральній площі під час загальнонаціональної хвилини мовчання вшанували пам’ять 22-річної Таїсії Татарин.

Патрульна поліцейська загинула вчора, 3 жовтня, під час виконання службових обов’язків. 

«Це велика трагедія. Таїсія мала чоловіка, тут зараз присутні її батьки. Колектив у шоці, всі ми в траурі. Ми впевнені, що у найближчий час особа, яка вчинила цей злочин, понесене справедливе покарання», – розповів начальник управління патрульної поліції у Чернівецькій області Олег Йосипів.  

 Нагадаємо, 3 жовтня на вулицю Воробкевича у Чернівцях прибув екіпаж патрульних на виклик про розбещення неповнолітніх. Заявниця повідомила, що біля школи невідомий чоловік показує статеві органи дітям.

Патрульні розшукали громадянина, виявилось, що чоловік мав з собою зброю та раптово здійснив ряд пострілів по інспекторах. Поліцейська отримала смертельне вогнепальне поранення, її напарника шпиталізували, його стан стабільний. 

У навчальному закладі були діти, певний час їх не випускали.

В місті триває операція з затримання злочинця.

Джерело: https://acc.cv.ua/news/chernivtsi/u-chernivcyah-vshanuvali-pamyat-zagibloyi-patrulnoyi-88452?fbclid=IwAR3ZErivD8zztsMoYfNQJkO15aDv7V1MN6izK8jyTvL9W7V8_3ZgoVadTsU. Сайт https://acc.cv.ua/

peredplata