Чернівецький кілер виявився капітаном поліції: деталі (оновлено)

Цікава інформація про так званого педофіла , а швидше всього, кілера. З’ясовується: це капітан поліціі Крючковський Олег Вікторович. Багато років він викладав у Калінінградському юридичному інституті саме вогневу підготовку. Вчив стрільбі і мав доступ до будь-яких видів зброї, тож не дивно, що в нього були одні з найкращих пістолетів світу.
Що робив він Чернівцях? ЧАС покаже…

Що ще відомо про педофілокілера, якого застрелили в Чернівцях:

Крючковський Олег Вікторович 1971 р.н. професійний кіллер, який приїхав у Чернівці з напарником для виконання вбивства. Подейкують, що візит «гостей» координує кримінальний авторитет Володимир Загурський з метою «порішити» когось із чернівецьких.

” ЧАСу” вдалося роздобути деякі матеріали стосовно педофілокілера, якого застрелили в Чернівцях 5 жовтня.
Це Олег Вікторович Крючковський, який мав прізвище Онохов, народжений у Донецькій області, капітан поліції російської федерації, викладач юридичного інституту у Калінінграді. Також він проходить по цивільних справах в Україні.
Одна у Донецькій області, де азовська кредитна компанія його подавала до суду за те, що мав заборгованість по виплаті кредитів. І, як не дивно, Могилів-Подільський районний суд притягує Крючковського (Онохова) до відповідальності за те, що він не справляється з батьківськими обов’язками. З’ясовується, в нього діти були.
російська федерація подала у розшук по двох справах.
Перша справа у березні 2011 року відкрита у м.Самара.
Друга у жовтні 2014 року по статті 162 частина четверта кримінального кодексу російської федерації – розбій і напевне, було вбивство.
Яким чином з’явився Чернівцях і що він тут робив… ЧАС покаже…
 
 
 
 
 
 

 

peredplata