Перед судом постане винуватиця ДТП, в якій травмувалося троє жительок Чернівецького району

Нагадаємо: 14 липня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду неподалік села Грушівка. За вказаним фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду.

В ході досудового розслідування співробітники Чернівецького районного управління поліції встановили, що 46-річна водійка автомобіля «Mercedes-Benz» не впоралася з керуванням, допустила з’їзд автівки з проїжджої частини дороги, з подальшим перекиданням транспортного засобу.

Унаслідок аварії травмувалася кермувальниця та двоє її пасажирок віком 47 та 55 років. У жінки-водія медики діагностували перелом гомілки, молодша з пасажирок отримала забій грудної клітки, а старша – забій хребта.

Наразі слідчі поліції зібрали достатню доказову базу вини кермувальниці та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Чернівчанці інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області

peredplata