Водій, який збив на пішохідному переході 95-річну чернівчанку, сяде на лаву підсудних

На лаву підсудних сяде винуватець ДТП, в якій загинула жителька Чернівецького району

Нагадаємо: уранці, 27 липня, у селі Горішні Шерівці водій автомобіля «Renault Kangoo» допустив наїзд на 95-річну місцеву жительку.  У результаті отриманих травм потерпіла померла на місці події. За цим фактом слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт відносно винуватця аварії до суду для розгляду.

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Під час досудового розслідування співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області встановили, що 32-річний водій автомобіля «Renault Kangoo», рухаючись заднім ходом, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на жінку-пішохода. У результаті ДТП 95-річна місцева жителька отримала травми не сумісні з життям.

Слідчі поліції за процесуального керівництва Чернівецької окружної прокуратури зібрали достатню кількість доказів винуватості кермувальника та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Водію інкримінують вчинення правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 

 

 

peredplata