У Чернівецькій області судитимуть водія, який вантажівкою наїхав на велосипедиста

У Чернівецькій області судитимуть винуватця ДТП, в якій травмувався велосипедист

Джерело: відділ комунікації ГУНП в Чернівецькій області.

Нагадаємо: 12 вересня на спецлінію «102» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду з потерпілим неподалік села Неполоківці Чернівецького району. Наразі слідчі поліції за цим фактом завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом відносно порушника до суду для розгляду.

Під час досудового розслідування співробітники відділення № 2 (м. Кіцмань) Чернівецького райуправління поліції встановили, що 27-річний водій вантажного автомобіля «Mercedes-Benz» перевищив допустиму швидкість, не врахував дорожньої обстановки та допустив наїзд на велосипедиста.

Внаслідок аварії травмувався 54-річний місцевий житель. Потерпілого із численними переломами госпіталізували до лікарні.

Відповідно до висновку експерта буковинець отримав тяжкі тілесні ушкодження.

Наразі слідчі поліції зібрали достатню доказову базу вини водія автомобіля та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Буковинцю інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

 
 

peredplata