Авіакатастрофа у Броварах: керівництво МВС летіло на гвинтокрилі до однієї з гарячих точок — ОП

Керівництво Міністерства внутрішніх справ летіло на гвинтокрилі, який впав у Броварах, у відрядження до однієї з гарячих точок, де точаться бойові дії.

Про це повідомив заступник керівника Офісу президента Кирило Тимошенко в етері телемарафону на брифінгу.

За його словами, на борту гелікоптера перебували 9 людей — усі вони загинули. Решта 9 загиблих — діти та дорослі, які перебували в дитсадку.

Радник міністра внутрішніх справ України Вадим Денисенко повідомив в етері телемарафону, що поліція просить свідків авіакатастрофи у Броварах давати відео, свідчення та попросив негайно звертатися до поліції. 

У Київській ОВА повідомили, що станом на 10:30 кількість загиблих унаслідок падіння гелікоптера зросла до 18, з-поміж них 3 дитини. Відомо про 29 поранених, серед яких 15 дітей.

Керівник поліції Ігор Клименко заявив, що внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Речник Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат в ефірі «Апостроф.TV» повідомив, що впав гвинтокрил Держслужби з надзвичайних ситуацій, який здійснював завдання.

Що відомо про авіакатастрофу?

18 січня у Броварах, що на Київщині, поблизу дитячого садка та житлового будинку впав гвинтокрил. У дитсадку перебували діти та працівники закладу.

Внаслідок авіакатастрофи загинуло керівництво МВС: міністр Денис Монастирський, перший заступник міністра Євгеній Єнін та державний секретар Юрій Лубкович. Загалом відомо про 18 загиблих, з-поміж них 3 дитини. Також відомо про 29 поранених, серед яких 15 дітей.

Речник командування Повітряних сил ЗСУ Юрій Ігнат повідомив, що про причини авіакатастрофи в Броварах говорити рано.

 

peredplata