Вечірнє ДТП: у Чернівцях водій наїхав на пішохода

Вчора ввечері, 23 січня, до поліції надійшло повідомлення про те, що на вулиці Героїв Майдану сталася дорожньо-транспортна пригода з потерпілим. За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.

Про це інформує відділ комунікації поліції Чернівецької області.

Співробітники Чернівецького районного управління поліції, працюючи на місці ДТП, попередньо з’ясували, що 28-річний водій автомобіля «BMW», допустив наїзд на 17-річного чернівчанина, який переходив дорогу в межах пішохідного переходу.

У результаті наїзду хлопець отримав травму руки, його медики доставили до лікарні для надання допомоги.

За вказаним фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Працівники поліції Буковини вкотре наголошують на неухильному дотриманні Правил безпеки дорожнього руху, особливо у темний час доби та при поганій видимості. Звертаємо увагу пішоходів на необхідності використання світлоповертаючих елементів на одязі, у випадку їх відсутності користуйтеся ліхтариками під час переходу через проїжджу частину. Дбайте про власну безпеку.

 

 

peredplata