На Буковині нетверезий водій наїхав на відбійник

Нетверезі водії за кермом — небезпека для усіх учасників дорожнього руху
Учора патрульні отримали виклик про дорожньо-транспортну пригоду на автодорозі М-19 (Доманове — Ковель — Чернівці — Тереблече), с. Магала. Прибувши на місце події, поліцейські виявили водія автомобіля Opel, який не впорався з керуванням та здійснив наїзд на відбійник. Внаслідок зіткнення авто дістало механічні пошкодження, пошкодилися також елементи вулично-шляхової мережі. Травм в автопригоді, на щастя, ніхто не отримав.
Під час спілкування з 29-річним керманичем патрульні помітили, що в нього присутні характерні ознаки алкогольного сп’яніння. Чоловік погодився пройти огляд на стан сп’яніння. Алкотестер Drager зафіксував в організмі водія 2,06 проміле алкоголю, що більше, ніж в 10 разів перевищує допустиму норму.
Інспектори склали на водія протоколи згідно зі ст. 130 (Керування транспортними засобами особами, які перебувають у стані сп’яніння) та ст. 124 (Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів) КУпАП.
Водії, не нехтуйте правилами дорожнього руху, не сідайте за кермо напідпитку! Бережіть себе та оточуючих! Будьте відповідальними учасниками дорожнього руху!
Джерело: Патрульна поліція Чернівецької області
 

peredplata