Чернівецька область: протягом вихідних рятувальники ліквідували 6 пожеж, на одній з них виявлено тіло чоловіка

Уранці 2 квітня у селі Коболчин Сокирянської територіальної громади Дністровського району трапилася пожежа в житловому будинку. Задимлення помітили сусіди та зателефонували на спецлінію 101. За вказаною адресою прибув черговий караул 8 державної пожежно-рятувальної частини та місцевий пожежно-рятувальний підрозділ села Сербичани. Під час ліквідації пожежі вогнеборці виявили всередині будинку тіло чоловіка, 1962 року народження. Тіло загиблого направили на судово-медичну експертизу міста Сокиряни для встановлення причини смерті. Попередня причина пожежі – необережність під час паління. 

Увечері того ж дня у смт Путила Путильської територіальної громади Вижницького району горіла господарська будівля. Вогонь охопив площу 30 кв.м, існувала загроза перекидання полум’я на поруч розташовані господарські споруди. На місце події прибули рятувальники 6 державної пожежно-рятувальної частини та ліквідували пожежу, врятувавши від знищення сусідні господарські будівлі. Вогонь знищив будівлю, в якій виникло загорання. Причина пожежі встановлюється. 

Ще три пожежі в житловому секторі рятувальники ліквідували у Чернівецькому районі та місті Чернівці. Крім цього, вогнеборці ліквідували пожежу сміття на відкритій території у обласному центрі. 

Джерело: Головне управління ДСНС України у Чернівецькій області

 

peredplata