За добу на Буковині сталось дві смертельні ДТП: від отриманих травм загинули жінка та чоловік

У селі Припруття внаслідок зіткнення легковика із вантажівкою, загинула 56-річна жителька села Магала. Інша дорожньо-транспортна пригода трапилася в Вижницькому районі, в результаті перекидання мікроавтобуса «Renault Trafic», водій отримав травми не сумісні з життям, ще двох пасажирів госпіталізували до лікарні. За цими фактами правоохоронці розпочали кримінальні провадження.

Попередньо працівники Чернівецького районного управління поліції та його відділення № 6 (м. Новоселиця) з’ясували, що 9 квітня, у селі Припруття, 56-річна водійка автомобіля «Volkswagen» допустила зіткнення з вантажівкою «Volvo», під керуванням 60-річного громадянина Республіки Румунія.

Від отриманих внаслідок ДТП травм кермувальницю доправили до лікарні, де під час надання їй медичної допомоги вона померла.

Увечері, 9 квітня, в селі Слобода-Банилів трапилася ще одна автопригода. На місці події співробітники відділу злочинів у сфері транспорту Слідчого управління області та слідчо-оперативна група Вижницького райвідділу поліції попередньо встановили, що 22-річний водій автівки «Renault Trafic», не впорався з керуванням, допустив виїзд за межі проїжджої частини дороги з подальшим перекиданням транспортного засобу.

на буковині поліцейські впродовж минулої доби задокументували дві дтп зі смертельними наслідками

В результаті ДТП водій, житель міста Вашківці, отримав численні тілесні ушкодження та помер під час надання йому медичної допомоги. Ще двоє пасажирів мікроавтобуса 18-річну місцеву жительку та 20-річного жителя міста Вашківці з травмами різного ступеня важкості госпіталізували до лікарні.

За фактами аварій слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 2 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Наразі тривають досудові розслідування.

Поліція наголошує про важливість дотримання Правил дорожнього руху. Бережіть себе і не наражайте на небезпеку оточуючих!

Джерело: відділ комунікації поліції Чернівецької області 

peredplata